Algemene voorwaarden


 

Leest u de algemene voorwaarden nauwkeurig door voordat u gebruik maakt van deze website. Zij wijzen u op uw rechten en plichten bij het gebruik van deze website. Golfhotels Nederland biedt u de mogelijkheid om via haar verzamelwebsite in contact te komen met bijzondere en onafhankelijke hotels. Deze hotels kunt u "op aanvraag" reserveren. Dit omdat de meeste vermelde hotels weinig kamers hebben en direct on-line reserveren niet kunnen accepteren. De meeste vermelde hotels zult u op on-line reserveringswebsites dan ook niet vinden. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Maak geen gebruik van deze website als u deze voorwaarden niet accepteert.

RESERVEREN

Alle reserveringen die voortvloeien uit het gebruik van deze website zijn overeenkomsten tussen u en het betreffende hotel. Wij sturen de reserveringsaanvragen slechts door. Er kunnen geen rechten aan reserveringsaanvragen worden ontleend. Hotels behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren. Wij raden u aan zich van de annuleringsvoorwaarden van het hotel op de hoogte te stellen voordat u reserveert.

De hotels zijn allen op aanvraag wat voor u betekent dat u doorgaans uiterlijk binnen 24 uur per e-mail van het hotel te horen krijgt of de reservering definitief is. Als het hotel niet precies het door u gewenste kamertype beschikbaar heeft doen zij u een voorstel wat u kunt accepteren of afwijzen.

Een reservering is pas definitief na bevestiging door het desbetreffende hotel. Zonder deze bevestiging is er geen sprake van een reservering of boeking.

Het gebruik van de Golfhotels Nederland website is voor bezoekers gratis, er zijn geen reserveringskosten.

Wij adviseren u om tenminste enkele dagen voor de gewenste aankomstdatum uw reserveringsverzoek te sturen. Dit ook in verband met de annuleringstermijn die hotels hanteren.

De prijzen van de op Golfhotels Nederland vermelde hotels zijn vrijwel allemaal per kamer per nacht. Afwijkingen hiervan staan altijd aangegeven

BETALEN

Het totale bedrag van uw kamerreservering of arrangement betaalt u rechtstreeks aan het hotel. Dit kunt u bij aankomst in het hotel doen.

Het gebruik van de Golfhotels Nederland website is voor bezoekers gratis, er zijn geen reserveringskosten.

Om uw reservering te garanderen vragen hotels meestal een creditcard garantie van u. U kunt deze gegevens tijdens de reservering invullen op het reserveringsformulier en meesturen. Ook kunt u ervoor kiezen om een telefoonnummer op te geven waar het hotel u binnen 24 uur na de reservering belt om uw creditcard gegevens te noteren. Wij adviseren u het laatste te doen.

De hotels gebruiken uw creditcardgegevens alleen maar om uw reservering te garanderen en niet voor betalingen. Alleen indien u reserveringen annuleert binnen de annuleringstermijn of u komt niet opdagen dan zullen de creditcardgegevens door de hotels gebruikt worden om deze kosten op u te verhalen.

Als u op verzoek geen creditcardgegevens verstrekt aan het hotel om uw reservering te garanderen zal uw reservering vervallen.

De gebruikte creditcard dient uitdrukkelijk uw eigendom te zijn, of een die u wettelijk gemachtigd bent om te gebruiken.

Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud


ANNULEREN EN WIJZIGINGEN

Indien u een reservering wilt annuleren of wijzigen dan moet u dit rechtstreeks bij het hotel doen. Wij raden u aan dit per e-mail te doen en hiervan altijd een bevestiging aan het hotel te vragen. Indien u kort voor de aankomstdatum wilt annuleren of wijzigen kunt u dit beter telefonisch doen en aan het hotel een bevestiging hiervan per e-mail vragen.

Als op het moment van annuleren of wijzigen de annuleringstermijn is verstreken dan kan het hotel u annuleringskosten in rekening brengen. Deze annuleringstermijn ziet u tijdens de reservering op het reserveringsformulier staan en staat tevens in uw bevestiging e-mail.

Indien u niet komt opdagen bent u altijd het totale reserveringsbedrag verschuldigd.

Zonder schriftelijke annuleringsbevestiging (brief,fax,e-mail) van het hotel heeft u geen verhaalsmogelijkheid ingeval annuleringskosten.

Reserveringen zijn uitdrukkelijk overeenkomsten tussen u en het hotel. Golfhotels Nederland is niet aansprakelijk en bemiddelt niet ingeval van conflicten.

Wij adviseren u dringend om tijdig te annuleren en te wijzigen.


PRIVACY

In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens doen wij al het mogelijke om de privacy van de bezoekers van de website te beschermen en behandelen wij alle persoonsgegevens vertrouwelijk.

De gegevens die wij verzamelen zijn er alleen maar op gericht om deze website optimaal te laten functioneren en zullen in geen enkel geval voor andere doelen gebruikt worden. Voor meer informatie gaat u naar ons privacy statement


AANSPRAKELIJKHEID

Golfhotels Nederland zal inspanningen verrichten om nauwkeurige en actuele informatie te verschaffen op deze website. Ingeval van foutieve informatie zullen wij deze zo spoedig mogelijk corrigeren.

Golfhotels Nederland kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud en informatie op deze website.

Golfhotels Nederland kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige vorm van directe, indirecte en incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website.

Golfhotels Nederland mag zonder toestemming wijzigingen aanbrengen in de hotelinformatie mocht deze onjuist blijken te zijn.

Golfhotels Nederland zal inspanningen verrichten om de website vrij van virussen en andere schadelijkheden te houden. Een garantie kunnen wij hier niet voor geven.

Consumenten worden door de wet beschermd tegen bepaalde bedingen in algemene voorwaarden.


WIJZIGINGEN VAN DE VOORWAARDEN

Golfhotels Nederland heeft het recht de voorwaarden die op deze website worden aangeboden te wijzigen. Alle wijzigingen zullen echter van een datum voorzien zijn en geen invloed hebben op lopende zaken voor deze datum.


NEDERLANDS RECHT

Deze algemene voorwaarden vallen onder Nederlands recht. Alle betwistingen voortvloeiend uit het gebruik van deze website zullen door een Nederlandse Rechtbank in behandeling worden genomen.

AUTEURSRECHTEN

De afbeeldingen, logo's, teksten, informatie, programmatuur en ontwikkelde software op deze website zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeldt, mag niets van deze website worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming van Golfhotels Nederland.